fbpx
Livrare a 2-a zi si instalare foarte usoara.

Apa microbiologic pura

Filtrele de apa iti ofera o siguranta maxima pentru eliminarea bacteriilor, virusilor si altor alergeni care este posibil sa existe in apa din retea. Conform testelor de  laborator efectuate, aceste filtre de apa elimina toate substantele organice daunatoare organismului uman. Tu ai controlul! 

Permanent, la tine acasa!

Stim cat de fustrant este sa iti fie sete si sa nu ai apa plata in case. Cu ajutorul filtrelor de bucatarie nu vei mai avea aceasta problema. Izvorul tau de apa plata se va afla exact in bucataria ta. Zilnic vei avea apa pura!

Apa perfecta fara miros

Filtrele de apa pentru bucatarie elimina depunerile de calcar si mirosul de clor in totalitate. De asemenea, cartusele pentru filtrarea sedimentelor opresc complet rugina, pamantul si nisipul care se pot aduna de pe conducte. Vei observa diferenta imediat!

Gateste in siguranta

Datorita pretului mare al apei plate, nu multa luma gateste mancare folosind apa plata. Cea mai mare greseala! Desi prin fierbere bacteriile din apa sunt distruse, sedimentele mari (rugina, nisip, pamant) raman in mancare si sunt introduse in corpul nostru. Gateste zilnic in siguranta!

Ceaiuri perfecte zi de zi

Daca iti plac ceaiurile sigur vei observa diferenta dintre un ceai cu apa nefiltrata si cel cu apa filtrata. Ceaiurile cu apa pura sunt mai transparente si au un gust mult mai bun. Bucura-te in fiecare zi de un ceai perfect!

Economie de bani

Tinand cont de pretul apei plate imbuteliate din supermarket si de investitia in filtrele de bucatarie, rezulta ca prin utilizarea unui sistem de filtrare a apei vei plati cu pana la 90% mai putin. Aceasta diferenta o reprezinta profitul companiilor care vand apa plata imbuteliata. Economiseste cu noi!

Protejezi medium inconjurator

Din miliardele de PET-uri produse anual pentru imbutelierea apei plate, doar o mica parte (sub 10%) sunt reciclate. Restul vor ramane si vor polua mediul inconjurator pentru mii de ani. Tinand cont si de poluarea din momentul producerii acestor PET-uri, avantajul este unul major. Ai grija de planeta copiilor tai!

Protejeaza plantele si animalele

Suntem siguri ca mai putin de 1% udam plantele cu plata sau filtrata. Uneori, motivul pentru care plantele mor este datorat de impuritatile si metalele grele din apa de la robinet. Si animalelor de companie ar trebui sa li se ofere o apa filtrata pura. Trateaza-ti prietenii necuvantatori asa cum trebuie!

Confortabil si elegant

Fiecare dintre noi stim cat de dificil este transportul apei de la supermarket la noi acasa. Trebuie sa transportam bidoane sau baxuri de apa saptamanal de la magazin la masina, apoi din masina in casa. Acest proces este inconfortabil si ne ocupa timp. Folosind un filtru de bucatarie vei observa confortul si vei castiga timp.