Str. Piscul Crăsani, 2D, Bucuresti
Livrare rapida Livram produsele rapid, prin curier / flota proprie, in toata tara, a 2-a zi lucratoare.
Instalare si mentenanta Reteaua de instalatori FILTRO® te poate ajuta cu instalarea sau mentenanta.
Alerte smart Stai fara grija! Te atentionam noi cand trebuie sa inlocuiesti cartusele.
Economic si comod Pe langa faptul ca este mult mai comod, cu FILTRO® faci si economie de bani.
Categorii

Distributie echipamente de filtrare si purificare apa

Esti interesat de revanzarea filtrelor de apa, purificatoare prin osmoza inversa, consumabile, accesorii sau componente? Ai ajuns in locul potrivit!

Suntem bucuroși să vă prezentăm gama noastră de produse de filtrare a apei, care includ purificatoare de apă prin osmoză inversă, stații de dedurizare, cartușe de filtrare, componente pentru filtre de apă și multe altele. Ca furnizor de încredere, suntem dedicați în a vă oferi cele mai bune produse și servicii de distribuție pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Purificatoarele de apă prin osmoză inversă sunt printre cele mai populare produse de filtrare a apei disponibile pe piață, oferind o performanță excelentă și o calitate a apei superioară. Stațiile de dedurizare sunt ideale pentru a elimina excesul de minerale și alte substanțe din apă, în timp ce cartușele de filtrare sunt ideale pentru eliminarea clorului, sedimentelor și altor impurități din apă.

Pentru a satisface nevoile individuale ale clienților, oferim și componente pentru filtre de apă, care pot fi personalizate pentru a crea filtre de apă personalizate. Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate, eficiente și ușor de utilizat.

Suntem în căutarea de parteneri de distribuție care să ne ajute să creștem afacerea noastră și să ne extindem acoperirea pe piața locală. Suntem deschiși la orice discuții și negocieri și suntem dornici să colaborăm cu dumneavoastră pentru a atinge obiectivele noastre comune.

Pe lângă oferirea produselor noastre, oferim și servicii de asistență tehnică și consultanță, astfel încât să puteți avea încredere că veți oferi clienților dumneavoastră cele mai bune soluții de filtrare a apei disponibile pe piață.

Dacă sunteți interesat să deveniți unul dintre partenerii noștri de distribuție, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii despre oportunitățile de afaceri și de colaborare.