Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate prin serviciu de curierat rapid in toata tara, inclusiv Bucuresti si localitatile izolate. La receptionarea coletului, dvs. trebuie sa achitati curierului contravaloarea produselor comandate.

Firmele de curierat cu care avem contract si prin care expediem comanda dvs sunt Fan Courier, Bookurier si GLS.

Expeditiile comenzilor se fac din depozitul nostru de luni pana vineri intre 09:00 – 18:00, iar livrarile catre dvs. de luni pana vineri intre 09.00 – 17:00 si sambata intre 10:00 – 14:00.

NOTA: Va rugam, indicati adresa unde va aflati in timpul zilei intre orele mentionate in momentul comenzii. Taxa de transport include costurile ambalajului. In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a curierului, costurile de transport nu se vor modifica insa, este posibil ca livrarea sa intarzie cu 1-2 zile, in functie de planul agentului.

Valoarea taxei de transport si implicit suma totala de plata in momentul primirii coletului va fi comunicata prin email sau telefonic in momentul confirmarii comenzii si va aparea inclusa pe factura.

Expedierea comenzilor se face in felul urmator:
– Comenzile primite de luni pana vineri pana la ora 16:00 se expediaza in aceeasi zi.
– Comenzile primite in weekend sau dupa ora 16:00 se expediaza in urmatoarea zi lucratoare.

Termenul de livrare este de 24-48 ore de la primirea comenzii. In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefonic.

Va multumim!

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Filtro.ro pe ShopMania