fbpx
Livrare a 2-a zi si instalare foarte usoara.

Pentru ca stim ca nu toata lumea este la fel, va punem la dispozitie 4 modalitati de comanda dintre care puteti alege pe aceea care vi se pare cea mai comoda. Majoritatea clientilor aleg sa efectueze comanda online, direct pe site dar daca cea prin telefon sau prin email vi se par comode, le puteti folosi cu incredere.

1. Comanda pe site
  • Cautati pe site produsul care va intereseaza si studiati-l atent.
  • Apasati pe butonul „ADAUGA IN COS” pentru fiecare produs pe care il doriti.
  • In pagina „Cos” apasati pe butonul rosu „FINALIZARE COMANDA
  • Completati detaliile de facturare si pe cele de livrare
  • Selectati metoda de plata (Card, Ramburs, Transfer Bancar sau Plata la sediu)
  • Apasati pe butonul „PLASEAZA COMANDA
2. Comanda telefonica

Ne contactati prin telefon la numarul 0752.FILTRO (0752.345.876) si ne specificati numele produselor pe care le doriti, informatiile de facturare si livrare si metoda de plata dorita.

3. Comanda prin SMS

Ne puteti trimite un SMS la numarul 0752.FILTRO (0752.345.876) si ne specificati numele produselor pe care le doriti, informatiile de facturare si livrare si metoda de plata dorita.

4. Comanda prin email

Ne trimiteti prin email la adresa contact@filtro.ro lista produselor dorite, informatiile de facturare si livrare, precum si modalitatea de plata dorite.

Indiferent de metoda de comanda aleasa, vom rezerva produsele si vom procesa imediat comanda dvs. Daca vor exista neclaritati, un specialist FILTRO va va contacta telefonic pentru eventualele neclaritati despre comanda. Va multumim!

Va dorim navigare placuta si daca intampinati probleme, contactati-ne fara ezitare.