Str. Piscul Crăsani, 2D, Bucuresti
Livrare rapidă Livram produsele rapid, prin curier / flota proprie, în toată țara, a 2-a zi lucrătoare.
Instalare și mentenanță Reteaua de instalatori FILTRO® te poate ajuta cu instalarea sau mentenanța.
Alerte smart Stai fără grija! Te atenționăm noi când trebuie să înlocuiești cartușele.
Economic și comod Pe lângă faptul că este mult mai comod, cu FILTRO® faci și economie de bani.
Categorii
24 iunie, zi liberă! Showroom-ul și callcenter-ul sunt închise. Mâine vom redeschide și expedia toate comenzile online. Mulțumim!

Bazine de stocare

Bazine de stocare (rezervoare / tank) pentru sisteme cu osmoza inversa casnica, comercială sau industrială. Acesta rezervoare de stocare sunt presurizate si se folosesc pentru a inmagazina apa purificată. Află mai multe despre modul de funcționare al bazinelor din articolul de pe blog: Rolul bazinului de stocare într-un sistem de purificare prin osmoza inversă

5 de produse in lista.

-28%
-18%
-47%

Mod de funcționare al bazinelor: Apa purificată prin osmoză inversă curge din membrana de osmoză inversă în bazinul de stocare. O valvă specială cu 4 căi oprește și pornește filtrarea apei în funcție de consumul de apă și de cantitatea stocată în bazin. Când nivelul apei scade sub un anumit nivel, filtrarea începe automat. Indiferent că sistemul de filtrare are sau nu pompa de presiune, filtrarea va porni și se va opri automat când bazinul este plin. Apa intră și iese din bazinul de stocare printr-un singur furtun. Pentru a funcționa în acest mod, bazinul are în interiorul lui o membrană de cauciuc care separă apa de aerul comprimat. În partea de jos se regasește aer presurizat la 0,5-0,6 bar (cand bazinul este gol). Acest aer împinge apa în afara bazinului atunci când bateria de apă filtrată se deschide.

Tipuri de bazine de stocare: Există două tipuri principale de bazine de stocare utilizate în sistemele cu osmoză inversă. Din plastic alimentar (BPA Free) care sunt mai ușoare și mai ieftine decât bazinele din oțel inoxidabil. Cele din plastic se folosesc în special pentru sistemele casnice și au capacitate de stocare între 1 și 15 litri. Bazinele din inox sunt durabile, rezistente la coroziune însă sunt mai scumpe și mai grele. Acestea se folosesc în aplicații comerciale și industriale. Ele au capacități de stocare de peste 30 de litri. 

Citește mai mult în articolul Rolul bazinului de stocare într-un sistem de purificare prin osmoza inversă.

Roata REDUCERILOR!

Încearcă-ți norocul și poți câștiga reduceri sau premii.

* Prin abonare ești de acord cu termenii site-ului și politica de confidențialitate.