Seturi de cartuse de filtrare clasice pentru diferite probleme si bugete

Stim foarte bine ca apa are o compozitie diferita de la o locuinta la alta. In unele zone apa este foarte buna iar in altele rea. Din acest motiv, cartusele filtrante din sisteme trebuiesc adaptate in functie de problemele din apa. Astfel, in functie de ceea ce iti doresti sa obtii de la filtrul tau de apa va trebui sa alegi o anumita configuratie de cartuse. In acest moment noi avem aproape 20 de .

Cum se poate verifica duritatea apei?

Cu siguranta, in aceste timpuri traim intr-o continua schimbare, ceea ce ne face sa fim foarte atenti la ceea ce consumam, indiferent ca ne referim la alimente sau la diverse bautruri pe care le consumam. Si cu toate astea tot aici trebuie sa amintim si de apa potabila pe care o gasim la robinetele noastre. Una dintre cele mai mari probleme ale apei potabile este duritatea crescuta a acesteia. In aceste conditii este foarte .

Totul despre apa potabila: legi, parametrii si valori maxime admise

Apa se gaseste in natura in multe forme si cu o multime de substante organice sau anorganice dizolvate in ea sau in suspensie. In functie de aceste substante din apa, aceasta poate sa fie declarata potabila sau nepotabila. In Romania exista 2 legi care reglementeaza cu calitatea apei. In acest articol vom face un rezumat al acestor legi si vom afisa lista completa a parametrilor apei potabile si valorile maxime admise conform legilor in .

15 lucruri simple pe care le poti face pentru a proteja planeta

Planeta noastra este poluata zilnic din ce in ce mai mult. Pentru a se ameliora efectul poluarii asupra planetei se cheltuiesc foarte multi bani si imbunatatirea este foarte mica. Totusi, fiecare dintre noi putem sa facem zilnic lucruri mici pentru a limita poluarea. Cele 15 lucruri pe care le vei citi mai jos sunt usor de facut si ar trebui sa iti intre in obisnuinta. 1. Foloseste becuri economice (fluorescente sau cu LED) Becurile .

Totul despre filtrele de apa cu osmoza inversa

Osmoza inversa este o tehnologie de purificare a apei care utilizeaza membrane semi-permeabile pentru a indeparta pana la 99,7% din elementele dizolvate in apa. Se obtine astfel o apa pura, fara impuritati, bacterii sau virusuri. Primele membrane de osmoza inversa au fost inventate in anul 1959 si patentate in 1960. Primele filtre de apa casnice cu osmoza inversa au aparut in anul 1970. Acestea erau folosite pentru a produce o apa pura, indiferent de .

7 beneficii dovedite stintific ale consumului regulat de apa

Corpul nostru este format aproximativ din 65% apa (mai mult sau mai putin). In mod regulat specialistii recomanda consumul a 8 pahare de apa in fiecare zi (regula de 8×8). Citeste mai jos aceste beneficii dovedite ale consumului de apa. Cu toate acestea, exista cateva discutii intre specialisti cu privire la cantitatea de 8 pahare (2 litri) de apa consumata pe zi. Insa un lucru este sigur: sa ramai hidratat este un lucru foarte .

Tu știi ce tip de apă bei în fiecare zi? Afla care este sursa!

Multe persoane ar spune că ele nu beau apă deloc și altele că apa pe care o consumă este dintr-un izvor minune de la poalele munților. Acest lucru este greșit! Fiecare dintre noi consumăm zilnic foarte multă apă, atât în forma ei clasică, cât și ca ingredient în mâncăruri sau băuturi. Da, este adevarat! Fără a consuma apă, nu am putea trăi. Apa consumată de noi fie că este extrasă din izvoare celebre (mai .

Solutia ideala pentru filtrarea apei din casa ta (ieftina si eficienta)

Pentru inceput iti spunem ca nu exista un filtru de apa universal, casnic, care sa filtreze toata apa iar aceasta sa fie buna pentru echipamentele electrocasnice dar si pentru organismul nostru. Totusi, exista sisteme de filtrare industriale care filtreaza apa in cantitati mari. O astfel de instalatie costa mult si ocupa mult spatiu. Noi nu vedem niciun motiv pentru care ar dori cineva sa spele vasele sau sa foloseasca la toaleta apa pura. Exista .

Filtrul de apă este soluția ideală pentru o apă sănătoasă, direct la tine acasă

În ultima perioadă inspectorii ANPC au controlat mai multe mărci de apă îmbuteliată care se găsesc în magazinele din București și multe dintre acestea s-au dovedit a fi foarte periculoase pentru sănătatea consumatorilor. Apa plată din sticlele de plastic conținea un numar de bacterii și viuși de mii de ori mai mult decat limita maximă admisă de lege. Practic, acest tip de apă nu doar că nu este bună pentru consum, dar este și .

Protejeaza plantele din casa udandu-le cu apa filtrata

Plantele de cameră au nevoie, pentru a se dezvolta frumos de patru lucruri de bază: apă, lumină, temperatură optimă și pământ fertil. Există totuși situații în care, deși toate condițiile sunt îndeplinite, plantele dau semne că nu le merge bine. Desigur, pot fi o mulțime de cauze, însă una dintre cele mai frecvent întâlnite este calitatea apei folosite la udare. Apa de la robinet (fântână) sau apa îmbuteliată? Nu există un răspuns standard, depinde .
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Filtro.ro pe ShopMania