Str. Piscul Crăsani, 2D, Bucuresti
Livrare rapida Livram produsele rapid, prin curier / flota proprie, in toata tara, a 2-a zi lucratoare.
Instalare si mentenanta Reteaua de instalatori FILTRO® te poate ajuta cu instalarea sau mentenanta.
Alerte smart Stai fara grija! Te atentionam noi cand trebuie sa inlocuiesti cartusele.
Economic si comod Pe langa faptul ca este mult mai comod, cu FILTRO® faci si economie de bani.
Categorii

Statii dedurizare duplex

Statii automate pentru <strong>dedurizare tip duplex, </strong>cu doua tank-uri de rasina. In aceasta categorie vei regasi statii pentru dedurizare profesionale . Aceste statii nu contin mediu filtrant si trebuie achizitionat separat. Necesarul de mediu filtrant este intre 25 si 125 litri, in functie de statie si tip. Acestea se folosesc pentru case si puncte de consum cu duritate mare, multi consumatori de apa si acolo unde este nevoie de flux continuu de apa.

<strong>Statiile pentru dedurizare</strong> sunt folosite pentru a elimina calcarul din apa. Avem disponibile 2 rasini pentru dedurizare: PURE si Dowex.

<strong>Statiile cu rasina Ecomix 5 in 1</strong> sunt dedurizatoare avansate care pe langa calcar (duritate) mai elimina si fierul, manganul, amoniul si materiile organice. Practic sunt rezolvate pana la 5 probleme cu o singura statie de comanda.

Daca aveti nelamuriri in alegerea corecta a statiei de filtrare sau dedurizare va rugam sa ne <a href="/contact">contactati</a>. Va vom consilia cu drag.

5 de produse in lista.

Inapoi

-43%
-58%
-54%
-58%
-44%