Str. Piscul Crăsani, 2D, Bucuresti
Livrare rapidă Livram produsele rapid, prin curier / flota proprie, în toată țara, a 2-a zi lucrătoare.
Instalare și mentenanță Reteaua de instalatori FILTRO® te poate ajuta cu instalarea sau mentenanța.
Alerte smart Stai fără grija! Te atenționăm noi când trebuie să înlocuiești cartușele.
Economic și comod Pe lângă faptul că este mult mai comod, cu FILTRO® faci și economie de bani.
Categorii

Soluții personalizate pentru Instituțiile Publice prin SEAP/SICAP

Este in regula sa te razgandesti. Daca produsele nu se potrivesc sau pur si simplu nu iti plac, ai dreptul sa le returnezi si sa primesti banii inapoi. Totusi, citeste cu atentie care sunt conditiile de retur.

Orice produs de pe FILTRO.ro se poate achizitiona si prin platforma de licitatii publice (SEAP). Pe site-ul de licitatii publice e-licitatie.ro avem listate o parte dintre filtrele de apa si consumabilele de pe FILTRO.ro. Totusi, daca va intereseaza un anumit produs si nu il gasiti in SEAP, va rugam sa ne contactati si ne vom ocupa noi mai departe de toata procedura. Imediat il vom adauga si activa pe site-ul e-licitatie.ro

1. Oferte personalizate cu solutii de filtrare

Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii eficiente de filtrare adaptate bugetelor si cerintelor tehnice. Oferim preturi competitive si livram rapid produsele din stocul propriu.

2. Gama completa produse pentru filtrare si tratare a apei

Avem in permanenta o gama completa de sisteme de filtrare clasice, osmoze inverse, sterilizatoare, consumabile si accesorii. Furnizam rapid orice echipament pentru tratarea si filtrarea apei.

3. Orice produs FILTRO se poate achizitiona si prin SEAP

Pe site-ul www.e-licitatie.ro am listat o parte din produsele FILTRO.ro. Daca pe site-ul nostru exista un produs si pe SEAP nu exista, va rugam sa ne contactati si il vom adauga imediat.

4. Consultanti specializati cu experienta

Avem o experienta vasta in filtrarea si tratarea apei atat pentru solutii casnice, cat si pentru solutii industriale si comerciale. Va ajutam gratuit cu consultanta de specialitate.

5. Comunicare rapida si eficienta

Echipa noastra raspunde rapid la mesaje si pastram legatura cu clientii pe toate platformele posibile: e-mail, telefon, whatsapp, Facebook, Messenger.

6. Deplasare la sediul institutiei pentru ofertare si constatare

In functie de necesitatile dvs ne deplasam si la sediul clientului pentru a vedea concret care este situatia si care este cea mai buna solutie tehnica pentru tratarea si filtrarea apei.

7. Retur simplu si rapid

Oferim o experienta de cumparaturi completa. Asta inseamna ca orice client FILTR.ro beneficiaza de asistenta completa atat inainte de achizitie, cat si dupa finalizarea ei. Toti parteneri beneficiaza de drepturile legale de retur.

8. Garantie si service asigurate

Toate produsele comercializate de noi sunt acoperite de garantie si de asemenea sunt testate si inspectate de catre echipa noastra inainte de a fi livrate clientilor.

Roata REDUCERILOR!

Încearcă-ți norocul și poți câștiga reduceri sau premii.

* Prin abonare ești de acord cu termenii site-ului și politica de confidențialitate.