Str. Piscul Crăsani, 2D, Bucuresti
Livrare rapidă Livram produsele rapid, prin curier / flota proprie, în toată țara, a 2-a zi lucrătoare.
Instalare și mentenanță Reteaua de instalatori FILTRO® te poate ajuta cu instalarea sau mentenanța.
Alerte smart Stai fără grija! Te atenționăm noi când trebuie să înlocuiești cartușele.
Economic și comod Pe lângă faptul că este mult mai comod, cu FILTRO® faci și economie de bani.
Categorii

FILTRO - Home wellness

Iti oferim tehnologie de home wellness care te ajuta sa iti faci casa si viata mai curata.

Home wellness este o abordare holistică a sănătății care se concentrează pe îmbunătățirea calității vieții în interiorul casei. Acest concept include o varietate de activități și produse care ajută la crearea unui mediu mai sănătos și mai plăcut în propriul cămin.

În ceea ce privește filtrarea apei potabile, aceasta este o parte importantă a home wellness, deoarece apa potabilă poate conține substanțe chimice, metale grele sau microbi nocivi care pot fi dăunători pentru sănătatea noastră. Un filtru de apă eficient poate elimina aceste substanțe și poate contribui la o mai bună sănătate a întregii familii.

Există o varietate de echipamente de filtrare a apei potabile disponibile pe piață, de la filtre de apă montate sub chiuvetă la sisteme de filtrare a apei pentru întreaga casă. Acestea pot fi instalate ușor și pot fi folosite pe termen lung pentru a asigura o sursă constantă de apă potabilă de înaltă calitate.

În plus, home wellness se concentrează și pe îmbunătățirea calității aerului interior. Aerul din interiorul casei poate conține substanțe chimice, poluanți și alergeni care pot fi dăunători pentru sănătatea noastră. Pentru a preveni aceste probleme, pot fi folosite diverse produse, cum ar fi purificatoarele de aer sau plantele care pot îmbunătăți calitatea aerului din casă.

În general, home wellness se referă la un stil de viață sănătos și echilibrat care se concentrează pe crearea unui mediu confortabil și plăcut în interiorul casei. În acest sens, filtrarea apei potabile este doar una dintre multele modalități prin care putem contribui la o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Roata REDUCERILOR!

Încearcă-ți norocul și poți câștiga reduceri sau premii.

* Prin abonare ești de acord cu termenii site-ului și politica de confidențialitate.