Str. Piscul Crăsani, 2D, Bucuresti
Livrare rapidă Livram produsele rapid, prin curier / flota proprie, în toată țara, a 2-a zi lucrătoare.
Instalare și mentenanță Reteaua de instalatori FILTRO® te poate ajuta cu instalarea sau mentenanța.
Alerte smart Stai fără grija! Te atenționăm noi când trebuie să înlocuiești cartușele.
Economic și comod Pe lângă faptul că este mult mai comod, cu FILTRO® faci și economie de bani.
Categorii

FILTRO: Povestea noastră

Cine este FILTRO? Ce face FILTRO? Ce isi propune? De ce? Care este scopul final? Ce iti promite?

Cine este FILTRO?

FILTRO înseamnă în primul rând Andrei si Elena pentru că suntem o afacere românească, de familie. În 2015 am realizat cât de mult contează apa curată în viața noastră, și ne-am propus să oferim și celor din jur o viață mai curată, așa că am fondat FILTRO - un magazin online dedicat filtrării apei. Totul a început cu propria educare vizavi de filtrare, din dorința de a trăi sănătos. Dorință în jurul căreia a crescut o echipă extrem de pasionată de ce face.

În momentul în care am fost și binecuvântați cu fiul nostru, Oliver, dorința de a trăi sănătos a devenit și mai mare și odată cu pandemia am înțeles că oamenii au nevoie de wellness la ei acasă. Iar acest home wellness începe în primul rând cu apa. Apa pe care o bem, cu care gătim, cu care ne spălăm. Ea este esențială în sănătatea noastră ca adulți, dar mai ales în cea a copiilor.

Ce ofera FILTRO?

FILTRO este un magazin online care caută, selectează și comercializează cele mai bune sisteme de filtrare, purificare si tratare a apei. Prin cele mai bune înțelegem raport calitate-preț, deoarece noi considerăm că toți românii merită acces la apă mai curată. Sistemele noastre au in componenta lor materiale filtrante verificate si aprobate de către NSF și WRAS - instituții independente. Oferim, de asemenea, tot ce înseamnă consumabile și țintim către o experiență a consumatorului la nivel înalt. Suntem inspirați de companii mari precum Amazon și căutăm mereu soluții de inovare și ușurare a experienței tale cu sistemele de filtrare. Ne propunem să oferim tot suportul necesar ca tu și familia ta să faceți trecerea la o apă mai curată și la o viață mai curată.

De ce sa ai incredere in FILTRO?

  • Curatoriat: Pentru ca avem un curatoriat inteligent de produse - stim ce sa alegem pentru tine dintro gama larga de filtre de apa. Le testam noi pe toate, ca tu sa ai acces la cele mai bune.
  • Familie: Pentru ca suntem un business de familie si stim ce conteaza pentru tine. Si noi folosim propriile filtre acasa si intelegem ce inseamna sa ai grija de cei dragi.
  • Suport: Pentru ca oferim un customer support dedicat si eficient - stim cum sa te ajutam si sa gasim solutiile optime pentru tine. Suntem prompti, iar echipa noastra este prietenoasa.
  • eCommerce: Pentru ca iti oferim o experienta digitala completa - ne pricepem la e-commerce. Facem asta de mult ani si stim cum sa iti salvam timp, nervi si bani. Avem o echipa cu experienta tehnica solida in dezvoltare web.

Roata REDUCERILOR!

Încearcă-ți norocul și poți câștiga reduceri sau premii.

* Prin abonare ești de acord cu termenii site-ului și politica de confidențialitate.