Filtrul de apă este soluția ideală pentru o apă sănătoasă, direct la tine acasă

În ultima perioadă inspectorii ANPC au controlat mai multe mărci de apă îmbuteliată care se găsesc în magazinele din București și multe dintre acestea s-au dovedit a fi foarte periculoase pentru sănătatea consumatorilor.

Apa plată din sticlele de plastic conținea un numar de bacterii și viuși de mii de ori mai mult decat limita maximă admisă de lege. Practic, acest tip de apă nu doar că nu este bună pentru consum, dar este și periculoasă. Au existat diferențe foarte mari între ceea ce era prezentat pe etichetă și conținutul din sticlele imbuteliate. O escrocherie care a fost abia acum descoperită.
Deși aceste probleme cu apa plată au apărut recent, ele există de foarte mult timp. Este dovedit de specialiști că PET-urile, modifică gustul și compoziția lichidelor din interior. Din fericire există o soluție pentru aceste probleme.

Pentru a avea apă sănătoasă 100%, medicii nutriționiști recomandă folosirea unui filtru de apă pentru bucătărie. Apa de la robinet este potabilă, trece prin teste periodice de calitate si devine mult mai sigură prin instalarea unui sistem de filtrare. Acesta îți garantează o apă sănătoasă în fiecare zi. Pe langă apa cu un gust foarte bun, ai parte și de multe alte beneficii de care nu îți dai seama imediat dar sunt foarte importante și îți îmbunătățesc considerabil nivelul de trai.
In magazinul specializat Filtro.ro găsesti o gamă variată de sisteme de filtrare pentru toate buzunarele. Sistemul de filtrare cel mai performant și cel mai cautat este cel de ultrafiltrare (UF5 BLACK). Având un preț accesibil, dar și un aspect modern, devenind rapid alegerea numărul 1 pentru familii.

Cele mai importante 12 avantaje ale folosirii acestui tip de filtru de apă sunt:

1. Apă adevarată: fără gust și fără miros
Datorită tehnologiei de filtrare cu ajutorul carbonului activ, apa filtrată printr-un sistem în 5 stadii este exact așa cum ar trebui să fie fiecare apă pe care o consumăm: inodoră și incolora. Vei observa imediat calitatea bună a apei și îți vei dori să bei mai multă apă în fiecare zi. Hidratarea este foarte importantă pentru organismul uman.

2. Este microbiologic pură
Este foarte important ca apa pe care o bem să nu conțină virusi și bacterii. Datorită ultrafiltrului cu membrană capilară de 0.02 microni, bacteriile și virușii sunt opriți în interiorul filtrului. Așsadar, doar moleculele de apă și mineralele benefice organismului ajung în paharul tău.

3. Confortabil și elegant
Fiecare dintre noi știm cât de dificil este transportul apei de la magazin la noi acasă. Trebuie să cărăm bidoane sau baxuri de apă săptămânal de la magazin la mașină, apoi din mașină în casă. Asta dacă avem mașină. Daca nu, este și mai dificil. Acest proces este inconfortabil și ne ocupa timp. Cu ajutorul filtrelor de apă vei avea un confort sporit și vei castiga timp prețios.

4. Permanent la tine acasă
Cred că fiecăruia i s-a întâmplat să îi fie foarte sete și să nu aibă apă în casă. Este unul dintre cele mai enervante lucruri. Acum, având practic un “izvor de apă plată” direct la tine în bucătărie, poți uita de această problemă. Zilnic vei avea apă proaspăt filtrată!

5. Gătești în siguranță cu apa filtrată
Datorită prețului mare al apei plate, nu multă lume gătește mâncare folosind apă filtrată. Cea mai mare greșeala! Deși prin fierbere bacteriile din apă sunt distruse, sedimentele mari (rugină, nisip, pământ) și metalele grele ramân în mâncare și sunt consumate de noi inconștient. Găteste zilnic in siguranță!

6. Cafele și ceaiuri aromate
Dacă bei cafea sau îți plac ceaiurile aromate sigur vei observa diferența de gust și aromă. Ceaiurile cu apă filtrată sunt mai transparente și au un gust mult mai bun, așa cum este firesc să fie. Te poți bucura de fiecare dată de aroma puternica a ceaiului sau a cafelei.

7. Faci economie de bani față de apa la PET
Ținând cont de prețul mare al apei plate îmbuteliate și de mica investiție într-un filtru de apă performant, vei observa o diferența majoră în favoarea ta. Cu un filtru de apa vei plăti de 2-3 ori mai puțin față de cat cheltuiești in acest moment pe apa la PET. Economisește inteligent!

8. Protejezi mediul înconjurător
Din miliardele de PET-uri produse anual pentru îmbutelierea apei plate, doar o mică parte (sub 10%) sunt reciclate. Restul vor ramâne și vor polua mediul înconjurator pentru mii de ani. Ținând cont și de poluarea din momentul producerii acestor PET-uri, avantajul este unul major. Ai grijă de planeta copiilor tăi!

9. Foloseste apa pentru a uda plantele
Puține persoane udă plantele cu apă plata sau filtrată. Cel mai adesea, clorul și metalele grele din apă de la robinet omoară plantele. Folosind apă filtrată, plantele tale vor crește mai frumos și armonios.

10. Protejezi animalele de companie

La fel ca și corpul uman, și animalele de companie au nevoie de hidratare. Apa filtrată este ideală pentru câini și pisici. De asemenea o poți folosi și pentru peștii din acvariu sau alte animale. Astfel, îi vei avea alături o perioadă mult mai mare.

11. Este ideală pentru fierul de călcat

Calcarul este principala problemă a unui fier de călcat. Fiecare gospodina cred că s-a confruntat cu această problemă. Folosind apă filtrată nu vei mai avea probleme cu calcarul. Aparatele de călcat vor avea o viața mai lungă!

12. Se păstrează mineralele benefice organismului
Apa din țara noastră este foarte bogată în minerale benefice pentru organismul uman. Un sistem de ultrafiltrare a apei păstrează, pe lângă moleculele de apă, și toate mineralele benefice organismului.

În magazinul specializat Filtro.ro am selectat cele mai bune sisteme de filtrare a apei care îndeplinesc cerințele de performanță pentru o apă 100% sănătoasă. De asemenea, am ales doar produse cu un aspect modern, ușor de montat și la un pret accesibil. Ne dorim ca fiecare familie din Romania să folosească un filtru de apă potabilă și să beneficieze de toate avantajele pe care un sistem de filtrare a apei le poate aduce.