La mulți ani, România!

În zilele de 30 noiembrie (miercuri), 1 decembrie (joi) și 2 decembrie (vineri) toata echipa FILTRO este în concediu. Pe lângă zilele libere cu sărbători legale (30 noi. și 1 dec.) vom avea liber și pe 2 decembrie (vineri). Pentru a te recompensa îți oferim 10% reducere la comenzile online plasate în zilele de concediu. Folosește codul promo „ROMANIA” pentru a beneficia de reducere.

Magazinul o să fie închis

Vă asteptăm la magazin (showroom) începând de luni, 5 decembrie. Puteți plasa comenzi online cu ridicare din showroom, însă vă rugăm să așteptați email-ul/SMS-ul de confirmare pentru ridicare.

Call-center-ul este și el închis

În perioada de concediu nu vom putea să preluam apelurile telefonice. Însă, vom suna toate apelurile pierdute începând de luni, 5 decembrie. Nu trebuie să suni de mai multe ori. Un singur apel este suficient.

Reducere 10% la comenzile online

Toate comenzile online plasate în perioada de vacanță se vor procesa și expedia începând cu 5 decembrie. Pentru a ne revanșa îți oferim 10% reducere la întregul cos de produse. Folosește codul „ROMANIA” în pagina de COȘ, după ce ai adăugat minim un produs.

La mulți ani, România!