Conectori

Conectori rapizi pentru cartusele de filtrare. Conectori rapizi, de 1/4″ (6 mm), 5/16″ (8 mm) sau 3/8″ (9 mm), pentru furtun flexibil. Avem o gama completa formata din peste 300 de modele diferite de conectori.

In aceasta categorie veti regasi conectori drepti, in L, T-uri, Y-uri, mufe adaptoare, conectori de inadire, conectori tip cot sau conectori de alimentare. De asemenea avem disponibile si robineti de 1/4″ sau de 3/8″, din alama sau plastic.

Foloseste filtrarea pentru a gasi exact ce te intereseaza.

 • Conectori adaptori

  Conectori adaptori (10)

  Conectorii adaptori de 1/4" sau 3/8" au la un capat mufa rapida pentru furtun flexibil si la celalalt capat filet interior de 7/16", 1/4", 3/8" sau 1/2". Acesti adaptori se folosesc pentru a conecta un racord flexibil standard la un furtun flexibil de tipul celor de la purificatoarele de apa.
 • Conectori cot

  Conectori cot (3)

  Conectori cot (90 grade) pentru furtun de 1/4" (6 mm), 5/16" (8 mm) sau 3/8" (9 mm). Conectorii tip cot de 90 de grade au la ambele capete mufa rapida pentru furtun flexibil.
 • Conectori drepti

  Conectori drepti (12)

  Conectori drepti, pentru furtun de 1/4" (6 mm), 5/16" (8 mm) sau 3/8" (9 mm). Cuplare cu mufa rapida si filet exterior sau stem.
 • Conectori inadire

  Conectori inadire (10)

  Conectori de inadire pentru furtun de 1/4" (6 mm), 5/16" (8 mm), 3/8" (9 mm) sau combinatii intre aceste dimensiuni. Conectorii de inadire au la ambele capete mufa rapida pentru furtun flexibil.
 • Conectori L

  Conectori L (9)

  Conectori in L, pentru furtun de 1/4" (6 mm), 5/16" (8 mm) sau 3/8" (9 mm). Cuplare cu mufa rapida si filet exterior sau stem.
 • Conectori T

  Conectori T (12)

  Conectori T (teu) pentru furtun de 1/4" (6 mm), 5/16" (8 mm), 3/8" (9 mm) sau combinatii intre aceste dimensiuni. Conectorii de ramificatie tip T (teu) au mufe rapide de legatura, filet exterior, sau combinatii intre aceastea. Mufele rapide tip T se folosesc pentru ramificarea fluxului de apa dintr-un purificator. Cele mai frecvente utilizari sunt urmatoarele: 1. Pentru a alimenta un frigider side-by-side cu apa purificata dintr-un sistem deja existent. 2. Pentru a alimenta un dozator de apa cu alimentare dintr-un purificator. 3. Pentru a capta apa purificata, nemineralizata, inaintea cartusului de mineralizare. 4. Pentru a adauga o pompa de presiune intr-un sistem existent. 5. Pentru a ramifica si adauga un bazin de stocare suplimentar. 6. Pentru a alimenta un alt echipament: esspresor de cafea, masina de gheata, etc. 7. Pentru a conecta o alta baterie de apa, in plus fata de cea principala.
 • Conectori Y

  Conectori Y (2)

  Conectori Y (ramificatie) pentru furtun de 1/4″ (6 mm), 5/16″ (8 mm) sau 3/8″ (9 mm). Conectorii de ramificatie tip Y au mufe rapide de legatura la toate cele 3 capete. Mufele rapide tip Y se folosesc pentru ramificarea fluxului de apa dintr-un purificator. Cele mai frecvente utilizari sunt urmatoarele: 1. Pentru a alimenta un frigider side-by-side cu apa purificata dintr-un sistem deja existent. 2. Pentru a alimenta un dozator de apa cu alimentare dintr-un purificator. 3. Pentru a capta apa purificata, nemineralizata, inaintea cartusului de mineralizare. 4. Pentru a adauga o pompa de presiune intr-un sistem existent. 5. Pentru a ramifica si adauga un bazin de stocare suplimentar. 6. Pentru a alimenta un alt echipament: esspresor de cafea, masina de gheata, etc. 7. Pentru a conecta o alta baterie de apa, in plus fata de cea principala.

Se arată 1–21 din 64 de rezultate