Carcase

In aceasta categorie veti gasi carcase de filtrare de toate dimensiunile si pentru orice debit. Carcasele sunt grupate in 3 categorii: Carcase Big Blue, Carcase clasice 10″ si Seturi de carcase.
Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

 • BIG BLUE/CLEAR 10"

  BIG BLUE/CLEAR 10" (7)

  Carcase de filtrare BIG BLUE/CLEAR de 10". In carcasele de filtrare Big Blue se instaleaza cartuse din polipropilena pentru filtrarea sedimentelor, sau cartuse cu carbune activ pentru filtrarea clorului. Filtrele BIG BLUE/CLEAR se monteaza pe coloana centrala de apa si filtreaza apa din intreaga casa. Sunt foarte rezistente la presiuni mari si datorita marimii cartuselor filtreaza un volum mare de apa.
 • BIG BLUE/CLEAR 20"

  BIG BLUE/CLEAR 20" (8)

  Carcase de filtrare BIG BLUE sau CLEAR de 20". In carcasele de filtrare Big Blue/Clear se instaleaza cartuse din polipropilena pentru filtrarea sedimentelor, sau cartuse cu carbune activ pentru filtrarea clorului. Filtrele BIG BLUE/CLEAR se monteaza pe coloana centrala de apa si filtreaza apa din intreaga casa. Sunt foarte rezistente la presiuni mari si datorita marimii cartuselor filtreaza un volum mare de apa.
 • Carcase clasice

  Carcase clasice (8)

  In aceasta categorie sunt afisate carcase de filtrare clasice, de 10" inaltime, care se monteaza pe coloana principala de apa. Aceste carcase au de obicei debite de aprox. 30 de litri pe minut. Carcasele se conecteaza in serie (1,2 sau chiar 3) si in interiorul lor se instaleaza cartuse clasice de filtrare.
 • Seturi de carcase

  Seturi de carcase (11)

  In aceasta categorie gasiti seturi de carcase gata asamplate pentru a fi instalate. Seturile sunt formate din 2 sau 3 carcase, instalate in serie. Carcasele au filet de 3/4" sau de 1" si asigura debite mari de apa. Acestea se instaleaza pe conducta principala de apa si filtreaza apa din intreaga incinta. Exista seturi de carcase clasice si seturi de carcase Big Blue.

Se arată 1–21 din 24 de rezultate