Consumabile

Cartuse si filtre de schimb pentru filtrele de apa potabila. Avem o gama completa de consumabile pentru cele mai utilizate filtre de apa. In aceasta sectiune veti gasi filtre pentru sedimente, filtre din carbon activ (bloc sau granular), filtre pentru dedurizare si membrane ultracapilare. De asemenea avem si cartuse de alcalinizare si ionizarea a apei filtrate. Daca aveti intrebari in legatura cu dimensiunile filtrelor va rugam sa ne contactati.

 • Cartuse BIG BLUE

  Cartuse BIG BLUE (9)

  Cartuse de filtrare pentru carcasele Big Blue de 10" sau 20". Cartuse pentru sedimente, carbon activ granular, carbon activ bloc si pentru dedurizare. Suntem importatori directi si avem cele mai ieftine cartuse Big Blue.
 • Cartuse clasice

  Cartuse clasice (24)

  Cartuse filtrante de schimb (fara carcasa) pentru sistemele de filtrare a apei potabile de tipul CLASIC. In aceasta sectiune sunt prezentate cartusele de schimb clasice care se monteaza in carcasele sistemelor de filtrare. Filtrele in carcase se gasesc in sectiunea dedicata.
 • Filtre cu carcasa

  Filtre cu carcasa (19)

  Filtre de schimb cu carcasa pentru sistemele de filtrare a apei potabile. In aceasta sectiune sunt prezentate filtrele de schimb cu conector rapid, cele de ultrafiltrare si cartusele de alcalinizare si ionizarea a apei. Cartusele standard, fara carcasa, sunt afisate in sectiunea dedicata.
 • Membrane

  Membrane (4)

  Membrande de osmoza inversa si de ultrafiltrare pentru filtrele de apa clasice, moderne sau cu osmoza inversa.
 • Seturi de filtre

  Seturi de filtre (12)

Se arată 1–16 din 62 de rezultate