Consumabile

Cartuse si filtre de schimb pentru filtrele de apa potabila. Avem o gama completa de consumabile pentru cele mai utilizate filtre de apa. In aceasta sectiune veti gasi filtre pentru sedimente, filtre din carbon activ (bloc sau granular), filtre pentru dedurizare si membrane ultracapilare. De asemenea avem si cartuse de alcalinizare si ionizarea a apei filtrate. Daca aveti intrebari in legatura cu dimensiunile filtrelor va rugam sa ne contactati.

 • Cartuse Big Blue

  Cartuse Big Blue (16)

  Cartuse de filtrare pentru carcasele Big Blue de 10" sau 20". Cartuse pentru sedimente, carbon activ granular, carbon activ bloc si pentru dedurizare. Puteti alege cartuse pentru carcase Big Blue 10" sau pentru carcase Big Blue 20" Suntem importatori directi si avem cele mai ieftine cartuse Big Blue.
 • Cartuse clasice

  Cartuse clasice (30)

  Cartuse filtrante de schimb (fara carcasa) pentru sistemele de filtrare a apei potabile de tipul CLASIC. In aceasta sectiune sunt prezentate cartusele de schimb clasice care se monteaza in carcasele sistemelor de filtrare. Filtrele in carcase se gasesc in sectiunea dedicata.
 • Filtre cu carcasa

  Filtre cu carcasa (31)

  Filtre de schimb cu carcasa pentru sistemele de filtrare a apei potabile. In aceasta sectiune sunt prezentate filtrele de schimb cu conector rapid, cele de ultrafiltrare si cartusele de alcalinizare si ionizarea a apei. Cartusele standard, fara carcasa, sunt afisate in sectiunea dedicata.
 • Filtre pentru frigider

  Filtre pentru frigider (6)

  Frigiderele moderne cu alimentare directa din reteaua de apa au nevoie de filtre pentru a putea oferi o apa curata si rece. In aceasta categorie veti gasi filtre de apa pentru frigidere clasice sau side by side si care sunt compatibile cu cei mai mari producatori de pe piata: Bosch, Samsung, LG, Gorenje, Daewoo, Whirlpool, etc. Filtrele pentru frigider din aceasta categorie se pot achizitiona cu kit de instalare sau separat. Avem o gama completa de accesorii pentru instalare (cleme, conectori, etc) dar si furtun flexibil de 6 mm pentru a prelungi alimentare cu apa a frigiderului. Am selectat doar cele mai bune cartuse de filtrare pentru frigidere, insa, daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.
 • Filtre twist

  Filtre twist (6)

  Cartuse de schimb cu sistem de fixare twist (rasucire). Aici veti regasi cartuse de schimb pentru FILTRO UF4 TWIST si pentru FILTRO INFINITY DF600.
 • Lampi UV

  Lampi UV (8)

  Aceste lampi se folosesc in sterilizatoarele UV pentru filtre de apa sau pentru sterilizarea apei din intreaga locuinta. Becurile UV au diferite lungimi si puteri (ex. 6W, 10W, 21W, 29W, 40W) si au conectare la un singur capat prin 4 pini.
 • Medii filtrante

  Medii filtrante (8)

  In aceasta categorie vei regasi rasini schimbatoare de ioni pentru dedurizare, deferitizare, demanganizare si altele. Carbune activat granular pentru statii automate si medii filtrante pentru eliminarea sedimentelor si a altor impuritati din apa. Mediile filtrante se folosesc in statiile automate de filtrare si se comercializeaza in principal sa sac sau la litru. Preturile afisate sunt pe litru iar ambalarea si livrarea se face la sac.
 • Membrane

  Membrane (13)

  Membrande de osmoza inversa si de ultrafiltrare pentru filtrele de apa clasice, moderne sau cu osmoza inversa.
 • Seturi de filtre

  Seturi de filtre (16)

Se arată 1–21 din 127 de rezultate