Filtre pentru baie

In aceasta sectiune veti gasi listate sistemele de filtrare pentru baie si dus. Va oferim filtre anticalcar pentru masina de spalat si filtre pentru dus. Acestea se monteaza usor si au un aspect placut. Daca aveti nelamuriri in alegerea produselor, nu ezitati sa ne contactati.

  • Anticalcar

    Anticalcar (5)

    Filtrele anticalcar cu polifosfati sau EcoZon protejeaza masina de spalat vase sau masina de spalat rufe. Substanta din aceste filtre se dizolva in apa si, in contact cu calcarul din apa, aceasta substanta formeaza o pelicula fina peste moleculele de calciu. In acest mod calcarul nu se va mai depune pe componentele masinii de spalat. Este cea mai rentabila solutie anticalcar. O alta solutie, centralizata, pentru eliminarea calcarului o reprezinta statiile de dedurizare automate.
  • Pare de dus

    Pare de dus (2)

    Para de dus cu filtru de apa se monteaza in locul parei pe care o aveti. Aceste pare au un aspect placut iar filtrul este pozitionat in interiorul manerului. Acestea filtreaza clorul si metalele grele. Ele distrug vaporii de clor toxici care apar in momentul in care faceti dus. Cu ajutorul acestor pare de dus cu filtru veti avea o piele mai fina, mai hidratata si de asemenea parul va fi mai matasos.

Showing all 7 results