fbpx
Livrare a 2-a zi si instalare foarte usoara.

Returul produselor

In situatia in care nu sunteti pe deplin multumiti de performantele sau caracteristicile produsului achizitionat de la FILTRO.ro, il puteti returna in termen de 14 zile calendaristice conform regulilor de retur de mai jos.

Mentiune speciala: conform art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Consumatorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără penalităţi. Puteti completa online formularul de retur de mai jos sau puteti descarca si completa un formular de retragere in format PDF sau DOCX pe care il veti trimite prin email la contact@filtro.ro.

a. Dreptul de a se retrage in 14 zile calendaristice se adreseaza clientilor care au achizitionat produse de pe site-ul FILTRO.ro prin comanda online si livrare prin curier sau ridicare personala din Showroom;

b. Clientul are dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără penalităţi, daca indeplineste toate conditiile de retur, prin completarea unei cereri de retragere online (formular de retur), prin trimiterea acesteia fizic la sediul nostru din Com. Chiajna, Sat Dudu, Str. Rezervelor, nr. 64, bl.1, ap. 101 sau pe email la adresa: contact@filtro.ro.

c. Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier sau ridicate de la sediu.

d. Produsele care au in componenta lor consumabile (cartuse, filtre, etc.) si au fost desigilate (folia protectoare a consumabilelor), nu se mai pot returna. Ele sunt exceptate conform OUG 34/2014, Art. 16, litera e). In cazuri exceptionale, de comun acord cu FILTRO, daca produsul nu a fost instalat, in momentul returnarii produsului, din contravaloarea achitata (pret + taxe transport) se va scadea contravaloarea pieselor consumabile care nu se mai pot aduce la starea initiala (cele desigilate) si nu se mai pot recomercializa. Pretul de referinta pentru consumabile este cel din momentul trimiterii cererii de retur. Produsele desigilate si instalate, respectiv cele care au luat contact cu apa, nu se mai pot returna. Produsele care se reambaleaza la comanda in cantitati mai mici decat cantitatea sigilata de la producator nu se pot returna (ex. rasina, material filtrant, etc).

e. Dreptul de retragere nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

f. Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

g. Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

h. Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs sau rambursarea sumei platite pentru respectivul produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Pentru ale informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail: contact@filtro.ro;

Formularul de retur

Completati formularul de mai jos cu informatiile corecte din factura primita in momentul achizitiei. Puteti incarca documente sau fotografii in campurile de la finalul formularului.

  Numele complet*:
  Cont IBAN:
  Adresa de email*:
  Numar de telefon*:
  Numar de comanda*:
  Data receptionare*:

  Produse returnate*:

  Motivul returului*:
  Dorinta solutionare*:
  Fisier principal:
  Fisier suplimentar:

  Alte observatii: