Filtru de apa pentru aparatele de cafea, ceai si alte bauturi calde

Cu totii stim ca un client multumit este fericit si va reveni la tine. Cand vine vorba de o cafea buna, clientii sunt mult mai pretentiosi. Pe langa cafeaua propriu zisa, un rol extrem de important in gustul preparatului final il are si apa cu care este preparata.

Astfel, chiar daca ai o cafea exceptionala, daca este preparata cu o apa slaba, si preparatul final va iesi mai rau la gust. Acelasi lucru se intampla si cu ceaiurile si celelalte bauturi calde. Astfel, pentru a te asigura ca oamenii vor reveni la tine in fiecare zi, ai grija sa le oferi produse de calitate.

Iti prezentam mai jos cateva tipuri de filtre de apa pentru aparatele de cafea/espresoare. Aceste sisteme se pot folosi atat in baruri/restaurante, dar si in case si apartamente.

1. Filtrare profesionala pentru baruri si aparate de cafea

FILTRO ROBUST 60L este o statie profesionala de osmoza inversa cu debit si eficenta mare. Aceasta purifica pana la 60 de litri de apa pe ora si are o eficienta a membranelor ridicata. Statia de osmoza este dotata cu 3 membrane de cate 100 galoane si are incorporata si o pompa booster pentru a creste capacitatea de filtrare. Statia are un set de prefiltre economice care se inlocuiesc la aproximativ 3-6 luni. Aceste prefiltre costa aproximativ 60 lei (setul de 3 cartuse). Membranele de filtrare se inlocuiesc la aprox 2 ani sau dupa 50-70.000 de apa filtrata. Este recomandarea noastra numarul 1 datorita capacitatii mari de filtrare, a costurilor reduse dar si a eficientei membranelor. Apa filtrata prin aceasta osmoza este foarte pura, fara bacterii, virusi sau impuritati. Nu exista filtrare mai performanta.

2. Filtrare profesionala compacta prin osmoza inversa

FILTRO Standard 6MP este o statie de osmoza inversa clasica cu pompa booster, care filtreaza pana la 15 litri de apa pe ora. Este compacta si dotata cu un cadru metalic care ii permite suspendarea in spatele aparatului sau pe un perete. Aceasta statie de osmoza are in dotare si un bazin de stocare cu volum total de 12 litri (util aprox. 8 litri) care asigura un debit instant de aprox 2.5 litri/minut. Cartusele acestei statii se inlocuiesc la aprox. 6000 de litri de apa, iar un set complet de 5 filtre costa 110 lei. Apa filtrata prin osmoza infersa este foarte pura, fara bacterii, virusi sau impuritati. Nu exista filtrare mai performanta. Avem pe stoc si varianta de statie de osmoza inversa fara pompa de presiune: FILTRO Standard 6M

3. Ultrafiltrare compacta pentru sedimente, clor si impuritati

FILTRO UF5 BLACK este un sistem foarte compact de ultrafiltrare. Acesta este compus din 5 cartuse filtrante care elimina sedimentele, clorul si metalele grele, gustul si mirosul neplacut al apei. In plus, datorita membranei de ultrafiltrare, acest sistem elimina inclusiv bacteriile. Sistemul este unul foarte mic, avand o grosime de doar 10 cm. Se incadreaza perfect in spatele aparatelor de cafea sau chiar in interiorul lor. Debitul de filtrare este de aprox 3 litri/minut si cartusele se inlocuiesc la 5000 de litri de apa. Acest sistem are cartuse cu conectare rapida care se inlocuiesc in maxim 5 minute.

4. Ultrafiltrare economica pentru sedimente, clor si impuritati

FILTRO UF4 CLASIC este un sistem economic de ultrafiltrare. Acesta are 3 cartuse de prefiltrare standard si o membrana ultracapilara de 0.02 microni. Datorita carcasei transparente, puteti observa cand s-a incarcat filtrul pentru sedimente si sa il inlocuiti (cost aprox 10 lei). De asemenea si celelalte cartuse sunt foarte accesibile. Capacitatea sistemului de filtrare este de 6000 de litri.

Toate sistemele vin echipate cu:
1. Kit de alimentare format din robinet cu alama, teu cromat de 1/2″ si furtun flexibil de 6 mm
2. Baterie pentru blat (se poate comanda si fara acesta)
3. Set complet de filtre pregatit pentru folosire.

Daca ai intrebari in legatura cu piese de legatura sau cu modificarea sistemelor te rugam sa ne contactezi. Vom gasi impreuna o solutie eficienta. Multumim!