Tu știi ce tip de apă bei în fiecare zi? Afla care este sursa!
Multe persoane ar spune că ele nu beau apă deloc și altele că apa pe care o consumă este dintr-un izvor minune de la poalele munților. Acest lucru este greșit! Fiecare dintre noi consumăm zilnic foarte multă apă, atât în forma ei clasică, cât și ca ingredient în mâncăruri sau băuturi. Da, este adevarat! Fără a consuma apă, nu am putea trăi.
Apa consumată de noi fie că este extrasă din izvoare celebre (mai rare cazurile) fie este din rețeaua publică, dar toată trece printr-un sistem de filtrare înainte de a se folosi (sau așa ar trebui să se întâmple în mod normal).
Berea conține multă apă
De exemplu, bărbații, dar nu numai, beau de obicei multă bere. Unul dintre ingredientele principale ale berii este apa. Aceasta apă provine din rețeaua publică (robinet), dar este filtrată și adaugată ca ingredient în berea pe care o bem.

Cafeaua și ceaiurile sunt preparate cu apă filtrată
Persoanele care își petrec timpul liber în cafenele și savurează această bautură ar trebui să știe că apa folosită pentru prepararea cafelei provine tot de la un sistem de filtrare clasic. Nu ar fi deloc profitabil pentru cafenele să prepare acest produs folosind apă îmbuteliată.
În aceelași mod precum este preparată cafeaua, se prepară și ceaiurile, în toate ceainariile. Se fierbe apa filtrată și se adaugă aromele specifice acestui tip de băutura aromată. Folosind o apă bună, ceaiul devine mai aromat și mai gustos.
În plus, apa filtrată îi oferă ceaiului și o limpezime plăcută. Incearcă și tu acasă acest lucru! Prepară un ceai cu apă filtrată și unul cu apă nefiltrată (direct de la robinet)! Vei observa diferența!

Mâncarea trebuie pregatită cu apă bună
Alt mod în care consumăm apă este în supele și ciorbele de la restaurante.
Este indicat să fie preparate cu apă filtrată. De ce? Chiar și prin fierbere, în cazul apei nefiltrate, se elimina doar clorul, bacteriile și virușii (uneori).
Sedimentele precum nisip, pământ, rugina, metalele grele, dar și alți compuși încă rămân în apă, chiar dacă aceasta este fiartă.
Vă recomandăm prepararea mâncărurilor cu o apă sănătoasă pentru a vă proteja sănătatea!

Apa pe care o cumpărăm este… apă filtrată!
In final, tot apă filtrată găsim și în sticlele de apă îmbuteliată din toate magazinele. Clasicele PET-uri de apă minerală necarbogazoasă nu reprezintă decât apă de izvor (în cazurile bune) trecută printr-un sistem de filtrare.
Uneori, apa cumparată din supermarket-uri, sub denumirea de apă de masă, este doar apă de la robinet trecută printr-un filtru. Prețul apei îmbuteliate este nejustificat de mare din cauza ambalajului. Acesta costa mult și de cele mai multe ori se aruncă imediat.
Apa imbuteliată, fiind depozitată în condiții improprii (expunerea la soare, îngheț, etc) și fiind ambalată în PET-uri de plastic, devine practic mai nocivă decât apa de la chiuvetă (nefiltrată).

O soluție economică, confortabilă și sănătoasă:
O parte dintre noi ne-am săturat să tot cumpărăm și să cărăm apă plată de la supermarket și ne-am instalat un sistem modern și performant de filtrare a apei potabile. Acesta ne ocupa puțin spațiu (mai puțin decât 3 sticle de apă la 2 litri) și ne ajută să economisim bani și timp. Sistemele fac exact același lucru ca și stațiile de filtrare a apei deținute de către companiile mari (cele care vând apă la sticlă).
Mai sunt și alte persoane care cumpară apă la sticlă. Nu este nimic rău în acest lucru. Este doar mai costisitor și mai incomod. În timp vor observa și ei avantajele (atât economice, cât și de comfort).
Pentru a vă proteja sănătatea și buzunarul, noi vă recomandăm instalarea unui sistem de filtrare. Astfel veți avea parte de apă proaspăt filtrată în fiecare zi, iar economiile vor fi semnificative. În plus, aveți și avantajul că scăpați de cărat sticle pline cu apă și nu mai aruncați PET-uri goale la tomberon.